C.W. Rustiekbouw B.V.

Specialist in het plaatsen van klassieke/landelijke haarden en moderne/design haarden, kachels, terras- en buitenhaarden.

Wij gaan voor u door het vuur!!
Bel vandaag nog voor een afspraak!

Wij zijn altijd bereikbaar op:

06 51 51 44 33
Over ons
   Colard Winde
   Eigenaar
Wenst u een moderne/designhaard of een klassieke/landelijke haard, een open of een dicht systeem; hier bent u aan het juiste adres.

C.W. Rustiekbouw B.V. is al decennia lang een begrip in de open haarden branche, gespecialiseerd in sfeervuur in en om uw huis. Op jonge leeftijd kreeg ik, Colard Winde passie om te werken met oude historische bouwmaterialen en met nieuwe moderne materialen. Op een leeftijd van 19 jaar kreeg ik te maken met het plaatsen van mijn eerste open haard. Deze passie is in de loop van de jaren nooit verloren gegaan , maar alleen maar gegroeid en ik ben me steeds meer gaan verdiepen in de haarden. C.W. Rustiekbouw werd opgericht en al jaren werken wij vol passie aan een prachtig product! De haard in welke verschijningsvorm dan ook (hout- of gasgestookt, open en/of gesloten), brengt warmte, comfort, streven van rust en harmonie in uw woning. Het is het middelpunt van een kamer, die deze uistraling geeft. Iedereen heeft zijn eigen verwachtingspatroon van deze kamer en wij kunnen deze wens samen met u in vervulling laten gaan.

Tegenwoordig is een combi van modern /design of een klassieke/ landelijke stijl zeer goed te combineren. Heeft u speciale wensen m.b.t. uw open haard of gesloten haard, speciale ideeën voor eigen ontwerp, wij kunnen vrijblijvend uw wensen bespreken en op verzoek een offerte bij u neerleggen. Ook het plaatsen van schoorsteenmantels behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden en wij doen dit in heel Nederland, maar ook in het buitenland. In sommige gevallen plaatsen we alleen de schouw, vaker echter doen we de complete montage met een open haard, een rookkanaal, of een gasvuur. Ook plaatsen wij kachels, inbouwhaarden en designhaarden. Daarbij wordt het werk desgewenst vanaf de fundatie tot aan het topje van de schoorsteen door onze eigen mensen uitgevoerd. Alles wordt dus gedaan door hetzelfde bedrijf! Hierdoor zijn korte communicatielijnen mogelijk, hetgeen leidt tot snelle en duidelijke afspraken.

Wij werken samen met erkende bedrijven, die gespecialiseerd zijn in het produceren, ontwerpen en ontwikkelen van open haarden en gesloten haarden. Daarnaast werken wij ook samen met gerenommeerde showrooms, waarbij de inrichting van uw huis in combinatie met open haarden zeker tot uw verbeelding spreekt, zie de links met deze showrooms. Verder kunt u ook bij ons terecht voor het vegen van schoorstenen, reparaties en veranderingen van bestaande haarden, reparaties en nieuwbouw van gemetselde schoorstenen, restauratie van oude (antieke) schouwen, verhelpen van problemen met het rookkanaal, het leggen van tegelwerken (gespecialiseerd in natuurstenen vloeren). Wanneer u heeft besloten een haard of kachel te laten plaatsen, heeft u de keuze uit vele mogelijkheden:

Gaat u hout of op gas stoken?
Wordt het een strakke moderne haard, of een klassieke/landelijke/ antieke schouw ervoor?
Wordt het gesloten of een open toestel?
Komt de haard in de hoek van de ruimte, tegen de muur of vrijstaand, midden in de ruimte?
Kortom vele mogelijkheden.

Op de volgende pagina's krijgt u een indruk wat er zoal mogelijk is. Wij adviseren u graag over deze mogelijkheden.

Heeft u interesse maak dan vrijblijvend een afspraak met Colard Winde.

Colard Winde.