C.W. Rustiekbouw B.V.

Specialist in het plaatsen van klassieke/landelijke haarden en moderne/design haarden, kachels, terras- en buitenhaarden.

Wij gaan voor u door het vuur!!
Bel vandaag nog voor een afspraak!

Wij zijn altijd bereikbaar op:

06 51 51 44 33
Terrashaarden / buitenhaarden

Houtgestookt open systeem

Een haard in de tuin zorgt voor extra sfeer en warmte tijdens de wat koelere zomeravonden. Tuinhaarden nemen over het alge meen niet veel ruimte in beslag, zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een prachtig design. Veel van deze haarden zijn multifunctioneel en kunnen ook als barbecue worden gebruikt. Begin de avond met een heerlijke barbecue en stook na het eten de haard lekker op en geniet van de warmte en bijbehorende ge zel lig heid. Zo is de tuinhaard de hele avond actief en kan er langer worden genoten van een mooie avond in de tuin.
Trouwens, ook tijdens een koude winteravond is het heerlijk om de tuinhaard aan te steken en met een glas glühwein of kom erwtensoep te genieten van de frisse winterlucht.

Houtgestookt dicht systeem

 

Gasgestookt open systeem

 

Gasgestookt dicht systeem

 

Bio

 Deze haarden hebben als voordeel dat u zonder rookgas afvoerkanaal een mooi vuurbeeld heeft, dat zowel buiten als binnen in elk woonvertrek toe te passen is.
Warmte opbrengst is niet al te groot, maar geeft wel een sfeer van open verbranding.

Zie ook bij modern haarden en terrashaarden

Gel

 Deze haarden hebben ook als voordeel dat u ook geen rookgas afvoerkanaal hoeft te plaatsen, dat zowel buiten als binnen in elk woonvertrek toe te passen is. Nadeel is dat u een paraffine lucht ruikt.

Electriciteit

 

Propaan / butaan